Брауни с хрупкава коричка

Много пъти съм приготвяла режимно брауни, но оригинала с хрупкава коричка, чак сега. За първи път. Но не и последен. Дъщеря ми каза, че е най-вкусното което е яла, а аз бих казала, че е най- лесното.
Та, пригответе го и вие, и кажете нещо...

Необходими продукти:
200 гр. Шоколад
80 гр. Масло
200 гр. Захар
Пакетче ванилова захар
3 бр.яйца
Шепа-две едро нарязани орехи
150 гр. Брашно

И продуктите не са много и направата е лесна, а вкуса шоколадова песен... 🎶🎶🎵
На слаб огън разтапям маслото и шоколада.
Когато напълно се разтопи, махам от котлона и добавям захарта и ваниловата захар. Бъркам. Всичко на ръка а бъркалка.
След това добавям яйцата, орехите и накрая брашното.


Сместта сипвам в тавичка 20/25 см покрита с хартия за печене. Пека на предварително загрята фурна на 170-180 °. Аз пекох около 25-30 минути. Готовото брауни нарязвам след като е изстинало напълно. Отгоре в хрупкаво, отвътре шоколадово. Разкош! 
И ако сега не вие до толкова вкусно калорично брауни, опитвайте режимното.



Коментари

Публикуване на коментар