Торта Наполеон с бутер тесто

Това лято приготвих тази много лесна и вкусна торта. Гледах приготвянето на едно клипче и ако успея да го намеря, ще го споделя и него.  
Необходимо ни е: 
Пакет бутер тесто
1 л. прясно мляко
1 пакета ванилов пудинг на д-р Йоткер (или един пакет за бисквитена торта)
60 -80 гр.масло
 Начин на приготвяне: 
Режа бутер тестото на малки квадратчета и ги пека във фурната. После го натрошавам, като от натрошените около една купичка заделям за поръсване на тортата отгоре и отстрани. 
Крема го приготвям според указанията от опаковката. Като се сгъсти снемам от отмкотлона и след около 5 минути добавям маслото. Бъркам.
 Сипвам крема върху натрошените бутерки и пак бъркам. 
Сместа сипвам в тавичка с ринг с диаметър 20 см или 22 см, но не повече. Предварително съм покрила дъното и стените с хартия за печене. Слагам отгоре стреч фолио и прибирам в хладилника за около 5-6 часа. 
Готовата торта украсявам с натрошените бутерки и малини. 
Мисля следващия път да сложа и малини посредата на торта. Добре ще се получи и като ефект и като вкус.
 

Коментари