Ангелско трилече

Сладкиша го знам  пак от Ели...
Ели, от която знам и мароканските бонбони
Много лесен и много ефектен. Беше ми казан като кокосово трилече, но понеже дъщеря ми всеки път като си го поръчва му казва "ангелският сладкиш", та за това Ангелско трилече:
Необходими продукти:
5 яйца
1 в. Чаша захар
1 1/2 водна чаша брашно
1 пакет бакпулвер
1 пакетче ванилия
1 консерва кокосово мляко
1 кондензирано мляко
Сладкарска сметана за разбиване около 200-300 гр.
Кокосови стърготини за поръсване
Разбиваме яйцата със захарта, пробвам брашното, бакпулвера и ванилията. Сипвам сместа в тавичка покритата с хартия мза печене. Първите 10 минути се пече на 170 ° в предварително загрята фурна, а останалите 60 минути на 150 °.
След като махнем хартията за печене от готовия блат, с вилица се правят дупки на блата.
 Веднага след това се залива първо с кокосовото мляко и след като попие с кондензираното мляко. И вече сладкиша е кокосов. Ред е на ангелските криле т.е. на крема. Разбиваме сладкарската сметана и нанасяме върху изстиналия блат.
 Покриваме обилно с кокосови стърготини. Най-хубаво да престои една нощ. Но ако не ви се чака- действайте.

Коментари