Сладки лесни гъбки

Веднага щом ги опитах реших,че трябва и аз да приготвя тези лесни и вкусни курабии.
След като публикувах в една кулинарна група, от една дама веднага се изказа за маргарина... 
В моя случай ползвах меко масло за готвене, тип маргарин, но не е! Защото да готвиш с маргарин - не става, а моето меко масло го ползвам за готвене. Мама ме снабдява с него...
А това са продуктите:
125 гр. маргарин или масло
1/2 водна чаша царевично нишесте
1 яйце
1/2 водна чаша пудра захар
Пакетче бакпулвер
Ванилия
1 и 1/2 водна чаша брашно
Какао
 Омесва се тесто, като брашното се добавя накрая постепенно.
Оформят се топки и се поставят в тава покрита с хартия за печене.  Може и с върха на шише, но аз ползвах частта с резбата от приставката за наливане на вино, която потапям в в какаото.
Пече се в предварително загрята фурна на 180° около 20 минути.
Водната чаша е със съвместимост 250 мл.
П.П. Ако на мен не ми допада някоя съставка в рецепта, не бих критикувала автора. Бих попитала дали може да се замени или не бих я приготвила...

Коментари